SV Venray verder in de problemen

SV Venray verder in de problemen

ZSV-SV Venray 1-0.

Zeilberg | SV Venray is na negen wedstrijden de enige ploeg in de eerste klasse D zonder overwinning. Afgelopen zondag werd het team van Frans Koenen in Zeilberg verslagen door ZSV: 1-0. Door de nederlaag blijft Venray de hekkensluiter en worden de problemen alleen maar groter. Venray pakte slechts twee punten en alleen SSS'18 is op korte termijn te achterhalen. De Overloonse equipe staat voorlaatste en pakte vier punten.

Trainer Koenen maakt zich vooralsnog geen zorgen. "Iedereen werkt keihard om het tij te keren. Ik kan de jongens qua werklust en inzet niks verwijten. We krijgen ook voldoende kansen, maar als je niet scoort wordt het lastig."

Ook afgelopen zondag had Venray zeker in de eerste helft het betere van het spel. "ZSV heeft voor rust geen kans gehad, wij verzuimen voor rust om op voorsprong te komen. Nu rust begonnen zij wat beter en redt keeper Sam Stiphout ons met een goede redding." Het tegendoelpunt valt uiteindelijk ook in de tweede helft. Het doelpunt wordt gescoord uit een indirecte vrije trap. "In de ogen van de scheidsrechter treuzelde Sam te lang met het nemen van een doeltrap. De scheidsrechter waarschuwde Sam niet, maar gaf een indirecte vrije trap op de rand van het strafschopgebied. Nou, ik loop al een tijdje mee in de voetballerij, maar dit heb ik nog nooit meegemaakt. Sam werd niet eens gewaarschuwd. Die indirecte vrije trap verdween hobbelend in de lange hoek over de doellijn. Het is tekenend voor ons seizoen."