Afbeelding
Persfoto

Sixties Music
in Witte Hoeve

Sixties Music
in Witte Hoeve

Venray | In De Witte Hoeve in Venray vindt op zondag 29 december de Sixties Music afternoonparty plaats. Het evenement staat in het teken van de begin dit jaar overleden Geert Linders. Er kan genoten worden van optredens van Ricky Lee, Jeff Tucks Shindig UK, de Terry Whiteband en ook de Dancing Shoes zijn op de dansvloer aanwezig.

De vijfkoppige Limburgse formatie de Terry Whiteband staat garant voor een geslaagd evenement. De band is in 2010 opgericht nadat de Dixie Aces uit elkaar gingen. Begin 2019 is de band in een nieuw jasje gestoken met een aantal nieuwe bandleden. Inmiddels hebben zij al verschillende succesvolle optredens gegeven. Het genre bestaat voornamelijk uit country en rock-'n-roll. De nummers worden zorgvuldig afgestemd, afhankelijk van het evenement, en worden op een unieke wijze ten gehore gebracht. Met hun swingend repertoire gaan de voetjes van de vloer. Nummers van Wanda Jackson, Elvis, Jerry Lee Lewis, Fats Domino en nog veel meer passeren de revue.

De Terry Whiteband bestaat uit: sologitaar Emilio Garcia, basgitaar Harold van Lierop, piano/gitaar en zang Roy Raaijmakers, drums en zang Wout van Koot en zang Gerry van Koot. De middag begint om 15.00 uur. Kaarten kunnen gereserveerd worden via telefoon (0478)580624, (0478)581626 of via e-mail l-linders@home.nl.