Gelijkspel Manual

Vlug en Lenig 2-Manual 27-27 (15-14). Doelpunten Manual: Tom Hawinkels (9x), Joep van den Heuvel (4x), Niek Bastiaans (3x), Joep Weijs, Nick Hawinkels, Okke Boon en Ruben Albers (allen 2x), Driek Gabriƫls, Jan Vorstenbos en Willem van Duren.

Geleen | Eersteklasser Manual deelde in Geleen de punten met Vlug en Lenig 2: 27-27. De Venrayse handballers speelden in de openingsfase rommelig en hadden veel balverlies. In het eerste helft werd om en om gescoord en ging de thuisploeg met een kleine voorsprong de rust in: 15-14. In de tweede helft schakelden de gasten over op een 6-0 verdediging en scoorden veelvuldig uit de fastbreak. In de slotminuut leek Joep van den Heuvel op de winnende treffer af te gaan, maar werd hij ten koste van een overtreding afgestopt. Op zaterdag 7 december speelt Manual in sporthal De Wetteling tegen BSAC, aanvang 21.15 uur.