Zwaarbevochten zege Lake Valley

ZVV Neerbeek-Lake Valley 3-4. Doelpunten Lake Valley: Daan Willemsen en Willem Verstraaten (beiden 2x).

Beek | Lake Valley boekte maandagavond in de hoofdklasse E een zwaarbevochten zege op ZVV Neerbeek. De ploeg van Samir el Ghoul was uiteindelijk met 3-4 te sterk in Beek.

ZVV Neerbeek, degradant uit de topklasse, wil net als Lake Valley graag de nacompetitie halen om te spelen voor promotie. De thuisploeg begon scherp aan de wedstrijd en in een hoog tempo. Verdedigend stond het team uit Venray goed onder leiding van de sterk keepende Niels Janssen en aanvoerder Nathan van Gerven. Toch lukte het de thuisclub om halverwege de eerste helft op 1-0 te komen. Lake Valley kwam voor rust sterk terug door snelle counters doeltreffend af te ronden: 1-3. Daan Willemsen en Willem Verstraaten (2x) waren trefzeker. Na rust startte Neerbeek weer sterk en gaf hoog druk op de Venrayse verdediging. Twee scherpe aanvallen werden doeltreffend afgerond: 3-3. Alles lag weer open. De thuisclub overleefde een overtal tegen door een gele kaart. Vlak daarna was het wel raak. Daan Willemsen kon een assist van Mats Cuijpers afronden: 3-4. Daarna kregen beide teams nog kansen toen de thuisclub met meespelende keeper ging spelen. De Venrayse verdediging stond echter weer als een huis en hield stand. Door deze overwinning is Lake Valley gestegen naar de derde plaats. Op vrijdag 13 december speelt Lake Valley de laatste thuiswedstrijd tegen nieuwkomer de Heiputters uit Heerlen. Het duel in sporthal De Wetteling begint om 20.30 uur.