Vijfde gelijkspel voor SV Oostrum

SV Oostrum-Montagnards 2-2. Doelpunten Oostrum: Guus Janssen en Nick Vergeldt.

Oostrum | Oostrum is in de vierde klasse G de onbetwiste kampioen van de gelijke spelen. Het elftal van trainer Ron Spruit speelde zondagmiddag tegen Montagnards voor de vijfde keer in tien wedstrijden gelijk: 2-2.

Oostrum begon goed aan het duel en miste een aantal mogelijkheden. Toch kwamen de bezoekers op 0-1 via een corner. Vijf minuten later maakte Guus Janssen 1-1 met een knappe kopbal. Nick Vergeldt maakte vlak voor rust de 2-1. Beide doelpunten werden gemaakt op aangeven van Hans Custers.

Na rust zakte Oostrum weg en werd de ploeg slordig aan de bal. Het team van trainer Ron Spruit miste nog wel een paar mogelijkheden. Een kwartier voor tijd kwam Montagnards op 2-2. De bezoekers raakten in de slotfase ook nog de lat. "Zuur puntenverlies", baalde Spruit.