Sporting ST geeft voorsprong weg

Olympia Boys-Sporting ST 1-1 (1-1). Doelpunt Sporting ST: Jur Janssen.

Ommel | Sporting ST kwam in Ommel tegen Olympia Boys niet verder dan 1-1. Gezien de kansenverhouding voelde het gelijkspel voor de bezoekers uit Swolgen en Tienray als een nederlaag.

Met drie behoorlijke kansen in het eerste halfuur vloog Sporting ST uit de startblokken. Met goed spel domineerde het in Ommel waardoor de wedstrijd veelal op de helft van Olympia Boys werd gespeeld. De eerste kans van de wedstrijd was voor Jur Janssen. Zijn schot miste echter kracht. In de dertiende minuut was het wél raak voor Jur Janssen. Een lange voorzet tot voorbij de tweede paal werd door Micha Cox knap teruggelegd en als een echte spits beheerst binnen getikt. Vlak voor rust kwam de thuisploeg uit het niets op 1-1. Na rust kreeg Sporting ST nog kansen om het duel naar zich toe te trekken, maar daar slaagde de ploeg niet in. Zondag wacht Egchel in Swolgen.