BVV hekkensluiter na nieuwe zeperd

EWC'46-BVV'27 8-1. Doelpunt BVV'27: Bram Wijnhoven.

Well | BVV'27 werd zondagmiddag in Well hard over de knie gelegd door EWC'46. Het werd uiteindelijk 8-1 in het voordeel van de thuisploeg. BVV'27 is door de nederlaag de nieuwe hekkensluiter van de vierde klasse F en kreeg de laatste twee wedstrijden vijftien doelpunten om de oren.

Al in de tweede minuut kwam BVV'27 op achterstand. Zeven minuten later maakte Bram Wijnhoven na lang blessureleed zijn eerste treffer voor BVV'27: 1-1. "EWC had het beste van het spel en overliep ons in elke linie", vertelde BVV'27-trainer Alex Londar teleurgesteld. Na twintig minuten voetballen kwam EWC'46 op 1-2 en niet veel later werd het zelf 1-3. "We geven de goals veel te makkelijk terug. Voor rust wordt het zelfs nog 1-4."

In de tweede helft begon BVV'27 beter te voetballen. De ploeg kreeg ook enkele kansen om terug te komen in de wedstrijd. Toch was BVV'27 niet in staat om het EWC'46 echt moeilijk te maken. De thuisploeg ging vrolijk verder met scoren en liep uiteindelijk uit naar 1-8. Zondag neemt BVV'27 het op tegen directe concurrent America. Het duel in Blitterswijck begint al om 14.00 uur. Of Bram Wijnhoven dan weer van de partij is, is nog niet bekend. Wijnhoven moest het veld in Well na dertig minuten geblesseerd verlaten.