Tweede nederlaag voor SV United

GFC'33-SV United 4-3 (1-0). Doelpunten United: Sven van Sinderen, Michal Kolodziejski en Indy Phillips.

Grubbenvorst | SV United leed zondagmiddag op bezoek bij GFC'33 de tweede nederlaag op rij. Het elftal van trainer Fenne Smits ging met 4-3 onderuit. Ondanks de nederlaag blijft United de trotse koploper van de vierde klasse G.

Na twee minuten voetballen keek United al tegen een achterstand aan. GFC kwam via het been United-aanvoerder Willem Peters op voorsprong. Nog in de eerste helft kreeg United een aantal goede kansen op de gelijkmaker, maar Bram Lookman en Indy Phillips misten jammerlijk. Na rust miste Phillips opnieuw een grote kans. Daarna kwam GFC op 2-0. De thuisploeg maakte er zelfs 3-0 van.

Inhaalrace
SV United blijft zonder resultaat

Sven van Sinderen deed in de slotfase wat terug namens United: 3-1. De wedstrijd werd daarna beslist door GFC: 4-1. Via treffers van Michal Kolodziejski en Phillips werd het nog spannend, maar de gelijkmaker viel niet. Zondag speelt United op het eigen sportpark in Wanssum tegen SV Oostrum. Aftrap van het duel is om 14.00 uur.