Evenementen in Raaijhal Overloon

Overloon | Van 27 tot en met 30 december worden in de Raaijhal Overloon diverse evenementen gehouden.

Dit jaar zijn voor de vierde keer sportactiviteiten tijdens blacklightdagen. Dat betekent volleyballen, korfballen, voetballen en nieuw dit jaar tennissen in een bijna donkere hal. De Raaijhal wordt nagenoeg volledig verduisterd met alleen uv-verlichting. De belijning, netranden, ballen, korven en goals worden beplakt met fluoriserende materialen, voor het overige is de sporthal nagenoeg donker.

Op vrijdag 27 december is er een korfbaltoernooi voor e- tot en met a-jeugd, zaterdag 28 december een zaalvoetbaltoernooi voor jongens 8 tot en met jongens 12 en 's avonds een tennistoernooi voor jeugd met ouders en beginners tot en met geoefende tennissers. Diezelfde avond is er een darttoernooi voor volwassenen in het sportcafé.

Zondag 29 december vindt het zaalvoetbaltoernooi voor senioren plaats, dit is geen activiteit in blacklight. 's Avonds is er een blacklightvolleybaltoernooi voor senioren en A/B-jeugd.

Op maandag 30 december wordt voor de eerste keer een lasergametoernooi gehouden. De sporthal wordt omgetoverd tot een lasergame-arena met professionele laserguns in een donkere hal met uv-lampen, lasers, rookkanonnen en obstakels.

Teams van vijf personen kunnen zich hiervoor aanmelden. Maandagavond is de finale van het eindejaarsbiljarttoernooi met vier biljarters die strijden om de Pollekes Bokaal.

Voor meer informatie en aanmelding: www.raaijhal.nl/evenementen. De entree is gratis.