Nipte zege Manual

Manual-De Sprint/Niobe 27-25 (14-12). Doelpunten Manual: Ruben Albers (6x), Joep van den Heuvel en Jan Vorstenbos (beiden 4x), Driek Gabriƫls, Jochem Duisters en Mohammed Jamal Beik (allen 3x), Niek Bastiaans (2x), Kingsley Lamptey en Okke Boon.

Venray | In de eerste klasse behaalden de handballers van Manual een nipte thuiszege op De Sprint/Niobe: 27-25.

In de eerste helft waren beide ploegen gelijkwaardig aan elkaar. Door veelvuldig balverlies en een slordige afwerking liet Manual de kans liggen om afstand te nemen van de gasten uit Deurne. Bij rust was het verschil slechts twee doelpunten: 14-12. In de tweede helft wist Manual te bouwen aan een voorsprong. Door de goede verdediging en het uitmuntende keeperswerk van Oscar Logister liep Manual uit naar een verschil van zeven doelpunten. In het tweede deel na rust kwamen de gasten weer terug in de wedstrijd en leken zelfs op gelijke hoogte te komen. Manual zette in de slotfase alle zeilen bij en trok de zege met een kleine marge naar zich toe. Op zaterdag 30 november gaat Manual, nummer zeven op de ranglijst, op bezoek bij het een positie lager geklasseerde Vlug en Lenig in Geleen.