Twaalf treffers Joy Jakobs


Manual-Eksplosion'71 36-12 (18-3). Doelpunten Manual: Joy Jakobs (12x), Ankie Billekens (7x), Loes van Dijk (4x), Jonna Kessels, Damini Sanichar, Guusje Wessel, Karlijn van Els, Marcia Geurts en Manon Hazekamp (allen 2x) en Nine Pouwels.

Venray | Door een 36-12 zege op Eksplosion'71 blijven de handbalsters van Manual ongeslagen aan de leiding in de tweede klasse.

Tegen de nummer negen van de ranglijst begon Manual scherp aan het duel. Met snelle aanvallen en veel intercepties nam de thuisploeg in een mum van tijd een 9-0 voorsprong. Manual bleef in het eerste deel heersen en voerde de score verder op naar een 18-3 ruststand. In de tweede helft voerde coach Twan Rongen enkele wijzigingen door om nieuwe dingen uit te proberen. De geoliede machine van het eerste bedrijf moest even zoeken, maar bleef aanvallend en verdedigend goed spelen. Regelmatig scorend werd het verschil opgevoerd naar 24 doelpunten. Op zondag 1 december gaat Manual op bezoek bij SVVH, nummer twee op de ranglijst met twee punten achterstand. Aanvang 13.00 uur.