Kiwanis Schieëpersland reikte een cheque uit aan de stichting Judo for All.
Kiwanis Schieëpersland reikte een cheque uit aan de stichting Judo for All. Foto: Persfoto

Cheque voor Judo for All

Venray | In sporthal De Wetteling in Venray vond zaterdag en zondag het grootste internationale judotoernooi voor judoka's met een beperking plaats. Dit bijzondere toernooi wordt eens in de twee jaar georganiseerd.

Dit is één van de vele activiteiten van de stichting Judo for All. Kiwanis Schieëpersland greep de gelegenheid aan om een cheque uit te reiken aan de stichting, haar kartrekker Rudi Verhagen en de Venrayse G-judoka's.

Met deze cheque van 2550 euro én een bijdrage van Jos Bexkens van Active Personeelsdiensten wordt de aanschaf van een eigen bus mogelijk gemaakt voor het vervoer van de judoka's.

Het G-judotoernooi werd voor de tiende keer georganiseerd door Sportinstituut Verhagen en Judo For All.

Zaterdag streden er ruim 150 judoka's om het eremetaal.

De wereldtop was aanwezig. Onder meer vijf wereldkampioenen en zeven Europees kampioenen stonden in Venray op de tatami. Voor deze tiende editie was er een speciale prijs gemaakt door Nihon Sport. Vervolgens werd er een aparte trainingsstage in de eigen dojo van Sportinstituut Verhagen.


"We zijn natuurlijk er blij met die cheque van Kiwanis Schieëpersland ", meldt Rudi Verhagen. "Met de nieuwe bus kunnen we onze sporters gaan rondrijden naar diverse evenementen. De cheque is een mooi gebaar voor ons werk."