Oostrum haakt aan bij de subtop

Meterik-SV Oostrum 1-2. Doelpunten Oostrum: Wes Wilmsen en Joep Cornelissen.

Meterik | Oostrum pakte zondagmiddag drie punten op bezoek bij Meterik: 1-2. Dankzij de driepunter houdt de ploeg van trainer Ron Spruit de aansluiting met de subtop van de vierde klasse G. Oostrum staat zesde in de vierde klasse G met zestien punten uit negen duels.

Oostrum begon slecht aan de wedstrijd. Een fout werd al na vijf minuten genadeloos afgestraft door Meterik: 1-0. Daarna kwamen de bezoekers beter in de wedstrijd en dat resulteerde vlak voor rust in de gelijkmaker. Joep Cornelissen werd de diepte in gestuurd en hij rondde bekwaam af.

In de tweede helft werden er vooral veel duels uitgevochten op het veld. Oostrum kwam via een knappe aanval wel op voorsprong. Wes Wilmsen scoorde de 1-2 dankzij een fraaie voorbereiding van Guus Janssen.

Zondag neemt Oostrum het op eigen veld op tegen Montagnards.