GFC'33 blaast BVV'27 van de mat

BVV'27-GFC'33 0-7 (0-3).

Blitterswijck | BVV'27 werd zondagmiddag in Blitterswijck genadeloos hard over de knie gelegd door GFC'33 uit Grubbenvorst: 0-7. De bezoekers dicteerden het spel vanaf de eerste minuut en dat resulteerde uiteindelijk in een flinke zeperd voor het geplaagde BVV. Door de nederlaag blijft BVV voorlaatste in de vierde klasse G.

In het eerste kwartier kreeg GFC veel kansen om de score te openen. Doelman Boy Wolters was echter een enorme sta-in-de-weg voor de bezoekers. In de 22ste minuut was het verzet toch gebroken. Een speler van GFC kon vanaf de middenlijn ongestoord het strafschopgebied lopen en hij bekroonde zijn solo met de 0-1. Daarna kwam BVV beter in de wedstrijd, maar de ploeg was veel te slordig in balbezit en creƫerde nauwelijks kansen. "GFC speelde heel makkelijk. Het leek wel of zij een mannetje meer hadden op het veld", baalde trainer Alex Londar stevig. "Er zat veel meer beweging in hun elftal. We waren elke keer een stap te laat."

Vlak voor rust liep GFC nog uit naar 0-2 en 0-3. Na rust was het verzet van de thuisploeg helemaal gebroken. "GFC kwam snel op 0-4 en toen gingen de hoofdjes naar beneden. Sommige spelers liepen uit de organisatie en het werd nog 0-7." Zondag speelt BVV'27 uit in Well tegen EWC'46.