Merselo begint met monsterscore

Merselo-Lottum 16-3 (11-2). Doelpunten Merselo: Lisa Verhoeven (4x), Aniek van den Heuvel (3x), Ciel van Hoof, Anne Gielens, Angela Litjens en Geke Nijenhuis (allen 2x) en Fleur Claessens.

Overloon | De korfbalsters van Merselo zijn de zaalcompetitie in de eerste klasse B uitstekend begonnen. In De Raayhal in Overloon kregen de gasten uit Lottum een ongenadig pak slaag: 16-3.

Met vier doelpunten nam Lisa Verhoeven een kwart van de productie voor haar rekening. Vanaf het allereerste fluitsignaal liet Merselo er geen twijfel over bestaan welke ploeg recht had op twee punten. Steunend op een solide verdediging en in de aanval naar hartenlust combinerend liep de thuisploeg uit naar een riante voorsprong: 9-0. Pas in de slotminuten voor rust konden de gasten met twee treffers niets terugdoen. De marge van negen treffers stond ook bij rust op het scorebord: 11-2. In de tweede helft liet de thuisploeg de teugels vieren. Het tempo in de wedstrijd ging omlaag, maar de korf werd nog wel vijf keer gevonden. Met een 16-3 zege kreeg de start van de zaalcompetitie glans. Komend weekend is Merselo vrij. Op zondag 8 december gaan de Merselose korfbalsters op bezoek bij Roka, aanvang 11.10 uur.