Kessels bezorgt Volharding de zege

Heeswijk-Volharding 0-1 (0-1). Doelpunt Volharding: Tom Kessels.

Heeswijk | Volharding boekte zondagmiddag een zeer belangrijke zege op bezoek bij Heeswijk: 0-1. Door de zege klimt Volharding naar de achtste plek in de tweede klasse H.

Al in de zevende minuut kwam Volharding op voorsprong via centrale verdediger Tom Kessels. De verdediger scoorde op aangeven van Rens van Lanen. Daarna kreeg Tim Brouwer twee goede mogelijkheden om de score te verdubbelen, maar zijn kopballen miste kracht. Brouwer kreeg niet veel later dé kans om Volharding naar 0-2 te schieten, maar hij raakte de paal.

Na rust gooide de thuisploeg er een schepje bovenop. Kansen werden er echter nauwelijks gecreëerd. Volharding kreeg enkele grote kansen om het duel in het slot te gooien, maar het viezer van de aanvallers stond niet op scherp. In de slotfase leek Heeswijk op gelijke hoogte te komen, maar een inzet van Stef Adank hobbelde net voor het doel langs. Volharding speelt zondag tegen SVSSS.

Volharding neemt het in de derde ronde van de districtsbeker op tegen eersteklasser ZSV uit Zeilberg. Het duel wordt gespeeld op zondag 22 december.