Venray vergooit voorsprong

SV Venray-RKSV Heeze 2-2 (2-0). Doelpunten Venray: Stijn Brinkman en Niek Versteegen.

Venray | SV Venray leek zondagmiddag op weg naar de eerste zege in de eerste klasse D, maar in de tweede helft vergooide de ploeg van trainer Frans Koenen een 2-0 voorsprong: 2-2. Zo blijven de Venraynaren de rodelantaarndrager met twee punten uit acht duels.

Venray schoot zondagmiddag uit de startblokken. Na ruime en kwartier stond de thuisploeg al op een comfortabele 2-0 voorsprong. Stijn Brinkman en Niek Versteegen vonden het net namens de equipe van Koenen. Na rust kwam Heeze terug in de wedstrijd: 2-1. Uiteindelijk bezorgde Noud Douse de bezoekers vlak voor tijd één punt. Venray neemt het zondag op tegen nummer twee ZSV uit Zeilberg.

In het bekertoernooi werd Venray afgelopen week gekoppeld aan vierdeklasser HVV Helmond.