SSS'18 is goede gevoel weer kwijt

SSS'18-Venlosche Boys 1-3 (0-0). Doelpunt SSS: Frits Lucassen.

Overloon | SSS'18 heeft de eerste overwinning van seizoen in de eerste klasse D geen goed gevolg kunnen gegeven. Venlosche Boys was zondagmiddag in Overloon met 1-3 te sterk voor het team van Ruud Vermeer. Twee weken geleden won SSS nog met 1-4 op bezoek bij Wilhelmina'08 in Weert.

In de eerste helft werd niet gescoord door beide ploegen. Het spektakel werd voor het laatste halfuur bewaard. In de 64ste minuut kwamen de bezoekers op 0-1 via een knap doelpunt van Bob Hoveling. De score werd niet veel later verdubbeld door Sjors Boots: 0-2. In de eerste helft had SSS wel mogelijkheden gehad om op voorsprong te komen, maar de kansen werden niet verzilverd. Na rust kwam SSS dus snel op achterstand, maar de ploeg probeerde de aansluitingstreffer wel te forceren. Dat lukte pas in de allerlaatste minuut. De thuisploeg kreeg een strafschop en die werd benut door Frits Lucassen.

Daarna ging SSS nog op jacht naar de gelijkmaker, maar het doelpunt viel aan de andere kant. Jelle Khanna besliste het duel en bepaalde in blessuretijd de eindstand op 1-3. Foto: Albert Hendriks.