Afbeelding
Foto: Foto's van Willem van Riet

Kerstconcert in Smakt

Smakt | Muziekvereniging O.L. Vrouwe Gilde Holthees-Smakt gaat in samenwerking met zangvereniging Vriendenkring Steyl het jaarlijkse kerstconcert uitvoeren op zaterdag 14 december vanaf 19.30 uur in de Sint Jozefkerk in Smakt.

Vriendenkring is het oudste mannenkoor van de gemeente Venlo en zij hebben in de loop der jaren enkele bijzondere onderscheidingen ontvangen. De muziekvereniging onder leiding van dirigent Bart Klerken en de zangvereniging onder leiding van Jan Mertens gaan tijdens het concert gezamenlijk en afwisselend zowel kerstliederen als andere stemmige muziek ten gehore brengen.

Entreekaarten zijn verkrijgbaar bij Fa. Wijenberg aan de Gildestraat 4 in Holthees of te reserveren via telefoon (0478)636387 of (0478)636577,


Duizendste bezoeker expositie WADT

Venray | Kees Moerkerk verwelkomde zaterdag de duizendste bezoeker van de expositie WADT in de tijdelijke galerie op de hoek Kapelaanspad-Schoolstraat in Venray.

Pierre Berben was de gelukkige winnaar. Hij bezocht de expositie samen met zijn partner. Zij waren in hun nopjes met de door de ambachtelijke bakker geschonken vlaai én met de vijf verschillende wenskaarten van Kees Moerkerk met afbeeldingen van het Waddenproject. Afgelopen zondag was de laatste dag van de expositie.

Foto: Willem van Riet