Expositie CRE-AVOS


Venray | Bij een inventarisatie onder de leden van AVOS bleek een aantal leden actief bezig te zijn op het gebied van amateurkunst.

Voldoende om ze uit te nodigen voor een overleg en peiling naar een behoefte om samen een expositie te gaan organiseren. En dat bleek de spijker op zijn kop. Er bleek voldoende kunst aanwezig en voldoende enthousiasme om een expositie in te richten.

Dat alles heeft geleid tot de expositie CRE-AVOS. Er wordt een diversiteit aan technieken gepresenteerd. Van schilderwerk, tot beeldhouwwerk, van keramiek tot fotografie, tot werken met textiel en kalligrafie. Op vrijdag 29 november om 14.00 uur wordt CRE-AVOS officieel in de tijdelijke galerie in Venray geopend door Frits Vossen, voorzitter van AVOS.

De kunstenaars: Paul Wijnen, beeldhouwwerken, keramiek. Margriet Halverhout-Sibon, aquarel. Elly van Wijlick, creatief met naald en draad. Sjaak van Wijlick, fotografie. Will Kellenaers, keramiek. Gonnie Geerets, keramiek. Willem van Riet, schilderwerk, glaskunst. Ger de Koster-Lelkens, schilderwerk. Paul Bisschop, schilderwerk. Linda Bisschop, keramiek. Ria Moerkerk-Verbruggen, beeldhouwwerk. Kees Moerkerk, diverse technieken WAD 2. Anton Biemans, schilderwerk. Joke Biemans, werken met textiel. Peter Peeters, schilderwerk. Maria Vennekens, kalligrafie en zentangle.

De tentoongestelde werken zijn op vrijdag- en zaterdagmiddagen tot en met 4 januari en op zondag 29 december telkens van 13.00 tot 16.00 uur te bekijken. Groepen kunnen een afspraak maken op andere dagen/tijdstippen.