Volharding door in districtsbeker

Excellent-Volharding 0-3 (0-1). Doelpunten Volharding: Vincent Buijssen, Rick Tissen en Mark Blenckers.

Oploo | Volharding was in de tweede ronde van de districtsbeker in Oploo met 0-3 te sterk voor Excellent. Het duel werd vorige week donderdagavond al afgewerkt op sportpark Het Domein.

Vincent Buijssen opende de score voor de bezoekers uit Vierlingsbeek. De aanvaller scoorde met een van richting veranderd schot. Het bleef daarna lang 0-1 in het voordeel van de ploeg van trainer Johan Vullings. Na rust verdubbelde Rick Tissen de score namens Volharding. Hij was trefzeker op aangeven van Gijs Hendriks. In de laatste minuut bepaalde aanvoerder Mark Blenckers de eindstand op 0-3. Wie de tegenstander van Volharding is in de volgende ronde van de districtsbeker is nog niet duidelijk.

Volharding speelt zondagmiddag een uitwedstrijd tegen Heeswijk. De club uit Vierlingsbeek staat na acht wedstrijden op een twaalfde plek met acht punten. Heeswijk pakte tien punten uit evenveel duels en staat zevende.