Drie treffers Imke Huggers

Venray-Mierlo 8-1 (5-1). Doelpunten Venray: Imke Huggers (3x), Joni van Alst (2x), Pleun Verschuuren, Bo Verschuuren, Stella Wientjens.

In de vierde klasse stevenen de hockeysters van Venray af op de titel. In eigen huis werd zondag Mierlo met royale cijfers verslagen: 8-1. Met 24 punten uit acht duels gaat Venray onaantastbaar aan de leiding.

Vanaf het eerste fluitsignaal begon de thuisploeg uitstekend en drukte het overwicht al binnen enkele minuten uit in een treffers. Jans Manders wist in een drukke cirkel Pleun Verschuuren te vinden die de bal heel mooi afrondde. Na de openingstreffer gingen de Venrayse hockeysters verder met fraaie aanvallen die ook met succes werden bekroond. Na een mooie actie van Tess van Alst was het voor Bo Verschuuren een koud kunstje de bal in te tippen: 2-0. Aan het begin van de tweede kwart zakte Venray iets terug en dit werd meteen afgestraft door de gasten die uit een mooie counter hun enige treffer deze middag lieten aantekenen. Na het tegendoelpunt stond de thuisploeg weer op scherp. Zo leverde een fraaie combinatie tussen Imke Huggers en Stella Wientjens de derde treffer op. Het betekende voor Huggers haar eerste van drie doelpunten. Even later was het Lon van Alst die via de achterlijn Stella Wientjes wist te bereiken. Wientjens bedacht zich geen moment en bracht de 4-1 op het scorebord. Met nog een paar minuten voor rust pushte Joni van Alst vanuit de strafcorner de bal netjes in het net. De 5-1 was tevens de ruststand. Na de pauze pakte de thuisploeg in het derde kwart meteen door. Een van de vele strafcorners werd gepromoveerd tot een strafbal. Joni van Alst wist daar wel raad mee en pushte de bal er keurig in. Vervolgens kwam er een strafcorner, via Joni van Alst werd de bal op Lotte Logtens gespeeld, haar tip-in werd nog gestopt door de keeper, maar uit de rebound wist Imke Huggers alsnog te scoren: 7-1. Het slotakkoord kwam op naam van Imke Huggers die uit een strafcorner met haar derde treffers de eindstand op 8-1 bepaalde. In de laatste wedstrijd voor Venray de zaalcompetitie ingaat, speelt het team op zondag 24 november uit tegen Overbetuwe, aanvang 12.45 uur.