Afbeelding
Foto: Eva van den Adel

Ambitieuze samenwerking

Kronenberg | Eye Watch Security Group verzorgt ook de komende drie jaar de complete beveiliging van Equestrian Centre de Peelbergen. Het Venrayse bedrijf, met meer dan 200 medewerkers, is apetrots op de hernieuwde samenwerking. "Ook op maatschappelijk vlak is dit een prachtige locatie. De Peelbergen is een grote speler op wereldniveau, maar werkt ook samen met lokale verenigingen. Dat is uniek", vertelt Dave van de Laar, directeur van Eye Watch Security.

Het Venrayse bedrijf zit sowieso in de lift. Onlangs werd ook multinational Vanderlande in Veghel gestrikt als opdrachtgever. "Vanderlande is een hele serieuze naam in de logistiek. Zij verzorgen onder meer de complete bagagesystemen op vliegvelden. We hebben er sinds kort acht beveiligers werken", zegt Van de Laar (foto links).

Zijn collega Eric Verhoeven (foto rechts), commercieel manager bij Eye Watch Security, vult hem aan: "Wij werken altijd op basis van vertrouwen. Onze klanten vertrouwen ons alles toe, zelfs de sleutels. Dat doe je alleen als je een goede band met iemand hebt. Daar investeren we dan ook flink in. We zijn constant in overleg met onze klanten."

Equestrian Centre de Peelbergen wordt dit seizoen onder meer het wereldkampioenschap mennen georganiseerd. Ook het WK wordt door de Venrayse onderneming beveiligd. Ook tijdens internationale springwedstrijden zijn er continue beveiligers op het terrein om onder meer de 560 paarden op het terrein te beveiligen. "Dat is natuurlijk een flinke verantwoordelijkheid. De mensen die hier namens ons werken hebben allemaal affiniteit met paarden. Ze weten wat ze moeten doen als een paard bijvoorbeeld in paniek raakt. We kunnen direct ingrijpen als dat nodig is. Onze medewerkers weten van de hoed en de rand."

Sinds 1 oktober zwaait Ken Ruysen (foto midden) de scepter bij De Peelbergen. Hij volgde directeur Frank Laenen op. Ook Ruysen is blij met de hernieuwde samenwerking. "We zijn heel tevreden over Eye Watch Security. Ze verzorgen de beveiliging van A tot Z en dat geeft ons een stukje rust." Ruysen wil daarnaast verder groeien met Equestrian Centre de Peelbergen. "We zijn als Equestrian Centre de Peelbergen erg ambitieus. We werken al veel aan de uitstraling van ons complex. Dat laten we onder meer terugkomen in onze keuken. Onze gasten kunnen goed bij ons eten. We ontvangen mensen uit tientallen landen. Afgelopen weekeinde deden er nog zestien verschillende nationaliteiten mee aan een wedstrijd. Daarnaast willen we natuurlijk ons lokale karakter behouden. Dat maakt ons uniek."

Foto Eva van den Adel.