Vertelconcert Oostenwind

Geijsteren | Trio Wilde Eend speelt op zondag 15 december om 15.30 uur het vertelconcert Oostenwind in de Willibrorduskerk in Geijsteren. Deze voorstelling wordt gehouden door Stichting Cultuurpodium Geijsteren en is geschikt voor volwassenen en kinderen vanaf acht jaar.

Trio Wilde Eend speelt vrolijke joodse en zigeunermelodieën uit diverse landen in Oost-Europa. Daarnaast klinken er muzikale vertellingen uit diezelfde bronnen. Muziek en verhalen zijn met de Oostenwind hier naartoe gereisd. Trio Wilde Eend strijkt en blaast ze nieuw leven in en neemt de kinderen mee op avontuur.

Muziek is een taal zonder woorden

Muziek is een taal zonder woorden waarmee allerlei menselijke gevoelens, sores en gein, passie en pijn kunnen worden uitgedrukt. Maar het zijn ook klanken waarmee je mensen kunt ontroeren en bezielen. Trio Wilde Eend heeft zich sinds 1998 toegelegd op muziek en verhalen uit Oost Europa. Hun verhalen zitten vol humor en ernst, wijsheid en lichtvoetigheid. Hun muziek raakt een snaar. Het is plezier om bij te huilen, verdriet om op te dansen.

Kaarten voor dit concert zijn te koop via e-mail info@cultuurpodiumgeijsteren.nl of aan de kassa. Kijk voor meer informatie op www.cultuurpodiumgeijsteren.nl.