Popconcert ZEV

Vierlingsbeek | Zanggroep Evergreen Vierlingsbeek (ZEV) houdt op zaterdag 23 november het concert The Sky is the Limit in Concordia in Vierlingsbeek. Het concert, uitgevoerd met de gastkoren Avolon uit Arcen en ZIP uit Landhorst, begint om 20.00 uur en de entree is gratis. Deze avond is de negende in een reeks jaarlijkse concerten met de naam ZEV-Interactief. Na de optredens van de drie koren zorgt een dj voor de muziek.

Zanggroep Evergreen Vierlingsbeek is een groep van ongeveer vijfenveertig zangers en zangeressen die popsongs ten gehore brengt voor een breed publiek. Naast evergreens is het repertoire opgebouwd uit musicalsongs, gospels, jazzy nummers en popsongs.

Van Good Vibrations van de Beach Boys tot Mr. Blue Sky en van Thinking out Loud van Ed Sheeran tot Sun and Moon uit Miss Saigon. Bijna alle nummers worden minimaal vierstemmig gezongen. ZEV treedt enkele keren per jaar op en wordt begeleid door een live combo met gitaar, basgitaar, piano en drums. Het koor staat onder leiding van dirigent Nancy Meijer die zorgt voor de kwaliteit van de zang en het uitdragen van de swing van de popliedjes.

Vocalgroup Avolon is afkomstig uit Arcen en zingt vrijwel alle stukken a capella en staat onder leiding van Sandra Halmans. Popkoor ZIP (Zingen Is Plezier) uit Landhorst werkt onder leiding van dirigent Victorine Egelmeers aan een repertoire met actuele nummers, maar ook klassiekers en zelfs stevige hardrock. De leden komen uit Landhorst, maar ook uit Oploo, St. Anthonis, Wanroij, Langenboom, Sambeek, Boxmeer en Haps.