Zandboscross in bos Deurne


Deurne | Op zondag 1 december vindt de 36e KPN NetwerkNL Zandboscross plaats in Deurne. Het parcours is een ronde in het Zandbos, gelegen aan de Helmondsingel 42 in Deurne.

De Zandboscross is toegankelijk voor iedereen. In de ochtend wordt aangevangen met de recreantenloop. Iedereen kan hieraan deelnemen.

Vervolgens vindt de korte en lange cross voor wedstrijdatleten plaats. In de middag staan de junioren- en pupillenwedstrijden op het programma. Start en finish van alle afstanden is vooraan in het Zandbos.

De prijsuitreikingen van de verschillende afstanden vinden kort na de wedstrijden plaats. Voorinschrijven is mogelijk via www.inschrijven.nl tot en met 29 november. Na-inschrijving op de wedstrijddag kan vanaf 9.30 uur in het Zandbos. Hier kunnen ook de startnummers van de voorinschrijvingen worden afgehaald. Het wedstrijdsecretariaat is vanaf 9.30 uur geopend. Meer informatie en tussenstanden in de Limbracross-competitie zijn terug te vinden op www.limbracross.nl. Zie ook www.av-lgd.nl.