Afbeelding
Foto: Persfoto

Vanguard centraal bij Berden Mode

Venray | Berden Mode Venray houdt zaterdag 16 november in samenwerking met Vanguard Clothing The Roadshow The Vanguard Roadshow.

Ter lancering van de Vanguard V850 jeans én V850 bike introduceert Vanguard dit najaar de achtste editie van The Vanguard Roadshow. The Roadshow gaat in september van start en toert door het hele land. Op 16 november organiseert het team van Vanguard Clothing-specialisten in samenwerking met Berden Mode Venray The Roadshow in Venray.

Deze dagen staan geheel in het teken van de V-series-jeans. Vanguard Clothing-specialisten zullen in samenwerking met het personeel van Berden Mode Venray het winkelend publiek voorzien van uitgebreid advies. Daarnaast ontvangt iedere consument die voor 129 euro aan Vanguard-kleding aanschaft een T-shirt cadeau. Iedere consument die deze dag voor 249 euro aan Vanguard-kleding aanschaft, ontvangt een Vanguard Senz-paraplu en bij 499 euro een gratis leren weekendbag t.w.v. 349 euro.

In de jaren 60 van de vorige eeuw verzamelden jonge, 'working class'-motorrijders zich in het beruchte Ace Café in Londen. Op hun gechopte motoren raceten ze tegen elkaar, waarbij het doel was om de barrière van 100 mijl/uur (160 km/uur) te doorbreken, een ongelofelijke snelheid in die dagen. Dit fenomeen werd café-racen genoemd. Om te zorgen dat ze herkenbaar waren voor hun vrienden langs de weg, naaiden de rijders gekleurde strepen en patches op hun leren jacks. En omdat vrienden graag teams vormen ontstonden zo verschillende 'race clubs', die allemaal herkenbaar waren aan hun kleurrijk bewerkte jassen. In de herfst-winter 2019-collectie brengt Vanguard een hommage aan deze 'working class heroes' en de modestijl die ze – onbewust – gecreëerd hebben. Vanguard presenteert onder meer een aantal seizoens-jeans, met verschillende wassingen, kleuren en pasvormen. Zowel op als naast de motor is geen enkele outfit compleet zonder een stijlvolle jeans.

De Vanguard Clothing-specialisten en het team van Berden Mode Venray laten graag zien hoe jeans in diverse wassingen perfect te combineren zijn tijdens verschillende draagmomenten.