Afbeelding
Foto:

Griesheimer stopt bij Oranje Wit


Leunen | Coach Edwin Griesheimer vertrekt aan het einde van dit seizoen als trainer bij Oranje Wit. De Venraynaar is bezig aan zijn derde seizoen bij de korfbalclub uit Leunen. "Ik vind het na drie seizoenen tijd om het stokje door te geven."

Griesheimer vond het geen gemakkelijke keuze. "Ik heb een geweldige relatie met de club en de selectie. Ik vind het heel jammer, maar ik heb het gevoel dat Oranje Wit op een kantelpunt staat." Griesheimer merkt de jeugd op de deur begint te kloppen bij Oranje Wit. "Wellicht gaan er speelsters stoppen. Die plekken worden dan opgevuld met jeugdspelers en ik zie het niet zitten om weer aan een nieuwe ploeg te gaan bouwen. Het is niet goed om zes jaar bij dezelfde club te werken denk ik. Er ligt een mooie uitdaging voor een nieuwe coach. Ik gun Oranje Wit een toptrainer."

De coach heeft nog niet nagedacht over zijn toekomst. "Er zijn uitdagingen genoeg bij andere verenigingen denk ik, maar ik wil eerst goed afsluiten bij Oranje Wit. Dat verdient deze club." Oranje Wit heeft nog geen opvolger voor Griesheimer gevonden.