Jeugd Red Stars


Tilburg | De jeugd van Red Stars nam afgelopen weekend met wisselend succes deel aan het jeugdranglijsttoernooi in Tilburg. Zaterdag kwamen vier jeugdleden in actie, op zondag de A-spelers.

Nancy Driessen (meisjes junior) speelde een goede poule met een tweede plaats en uiteindelijk uitschakeling in de halve finale. Dit deed eveneens Isa Engels (meisjes kadetten) door de poule af te sluiten als tweede en ook uitschakeling in de halve finale. De twee jongens junioren speelden een leerzame poule afgesloten met twee overwinningen. Bij de A-spelers werd Kas van Oost eerste in de poule, maar viel daarna geblesseerd uit en werd uiteindelijk achtste. Sem van Gameren speelde in de poule redelijk en eindigde op de derde plaats. In het vervolg kwam Sem goed op dreef en eindigde als negende.

Emma van der Zanden speelde een goede poule met een ongeslagen eerste plaats. In de halve finale werd ze uitgeschakeld door D. Jorguseska. De wedstrijd om de derde en vierde plaats tegen V. Schijven ging eveneens verloren en hiermee eindigde Van der Zanden op de vierde plaats.