Ruime zege handballers

VIOS 2-Manual 15-28 (9-13).

Heythuysen | In de eerste klasse wonnen de Venrayse handballers met ruime cijfers van hekkensluiter VIOS 2. In Heythuysen werd het na een 9-13 ruststand 15-28 voor Manual.

In de eerste helft liep de score gelijk op, maar al snel wisten de gasten het heft in eigen handen te nemen. Manual wist met snelle tegenaanvallen regelmatig te scoren, met name via fraaie afstandsschoten. In de slotminuten voor rust kwam Manual moeizaam tot scoren en kwam de thuisploeg dichterbij: 9-13. In de tweede helft wisten de gasten het tij te keren. Er lustig op los scorend werd VIOS 2 uiteindelijk met vijftien doelpunten verschil op zij gezet: 15-28.

Op zaterdag 16 november wacht Manual een zware klus. In Roermond is de nieuwe koploper LimMid gastheer, aanvang 19.00 uur.