Leunen onderuit tegen DWSH'18

Leunen-DWSH'18 0-1 (0-1).

Leunen | Leunen werd zondagmiddag op eigen veld met 0-1 verslagen door DWSH'18. Het was voor de ploeg trainer van Freek Thoone de tweede nederlaag op rij in de vijfde klasse F.

Leunen begon goed aan het duel en was zeker in het eerste kwartier de bovenliggende partij. De bezoekers uit Sint Hubert en Wilbertoord sloegen echter genadeloos toe uit de eerste uitbraak: 0-1. "Daarna hadden we veel de bal, maar we waren te slordig om veel kansen te creƫren", baalde coach Thoone. "We kregen ook geen kansen tegen."

In de tweede helft veranderde het spelbeeld niet. Leunen had de bal en de DWSH gokte op de counter. Vijf minuten voor tijd kreeg een speler van de bezoekers zijn tweede gele kaart. Tegen tien man probeerde Leunen met alle macht om de gelijkmaker te forceren, maar Siem Vullings miste de scherpte in de afronding. "Echt een onnodige nederlaag."