Afbeelding
Foto: eigen foto

Advertorial

Buitenlust intensiveert partnership met Tennisclub Venray

Venray | Blije gezichten afgelopen week op de praktijk van Fysiotherapie Buitenlust. Praktijkhouders Ewald Overbeek en Brendan Rijsdijk tekenen daar het nieuwe sponsorcontract met Tennisclub Venray.


De komende drie jaar mag het Venrayse bedrijf zich tot de grootste sponsoren van TCV rekenen, iets waar voorzitter Paul Spronken zichtbaar content mee was. "Fysiotherapie Buitenlust is al jaren enthousiast partner van onze club en een uitermate actieve sponsor. Samen met onze PR-commissie is een vernieuwde sponsor-samenwerking ontwikkeld, waarmee Buitenlust op nog meer manieren zichtbaar wordt voor onze leden."


Ook Brendan Rijsdijk, zelf net als Ewald Overbeek actief lid van Tennisclub Venray, toonde zich tevreden met het nieuwe partnership. "Voor ons is sponsoring een stuk maatschappelijke betrokkenheid, maar daarnaast zoeken we graag intensief de samenwerking op. Binnen het nieuwe contract kunnen wij de mogelijkheden en kernwaarden van onze praktijk nog beter onder de aandacht brengen. Zo is ons sportspreekuur op maandag en vrijdag en onze service 'Buitenlust Sportzorg' erg interessant voor verenigingen. Om de sponsoring bij TCV nog meer kracht bij te zetten, hebben we een tof event ontwikkeld dat in de lente van 2020 zal plaatsvinden.

Hierover vertellen we op een later moment beslist meer", vult Overbeek aan.