SSS'18 boekt eerste zege

Wilhelmina'08-SSS'18 1-4 (0-1). Doelpunten SSS'18: Ser van Es, Koen Vosten (2x) en Frank Hendriks.

Weert | SSS'18 weet eindelijk weer wat winnen is. De Overloonse ploeg boekte afgelopen zondag de eerste zege van het seizoen in de eerste klasse D. Het team van trainer Ruud Vermeer was in Weert met 1-4 te sterk voor Wilhelmina'08.

SSS kwam al in de zevende minuut op voorsprong via Ser van Es. Daarna kwam de thuisploeg beter in de wedstrijd. Wilhelmina kreeg ook enkele kansen, maar SSS hield stand. Ook de bezoekers werden verschillende keren gevaarlijk, maar dat leverde vooralsnog geen doelpunten op. Na rust was het opnieuw snel raak voor SSS. Koen Voesten kopte in de 55ste minuut de 0-2 tegen de touwen. Daarna drong de thuisploeg aan, maar met kunst- en vliegwerk hield SSS het doel schoon. De feestvreugde werd in minuut zeventig nog groter bij SSS. Opnieuw was het Voesten die scoorde met het hoofd: 0-3. Vlak voor tijd maakte Wilhelmina de 1-3. Toch was het slotakkoord voor de bezoekers. Invaller Frank Hendriks was alert en schoot binnen, nadat Bas Joosten tegen de lat schoot: 1-4. SSS is door de zege van de laatste plaats af. De nieuwe hekkensluiter is SV Venray.