Oostrum verslaat Stormvogels'28

Stormvogels'28-SV Oostrum 2-3. Doelpunten Oostrum: Marwin Hermans, Nick Vergeldt en Bas Mertens.

Siebengewald | Oostrum heeft de smaak te pakken in de vierde klasse G. Het elftal van trainer Ron Spruit boekte zondag op bezoek bij Stormvogels'28 een knappe overwinning: 2-3. Oostrum is de laatste vier duels ongeslagen.

Oostrum begon slordig en kwam na tien minuten voetballen op achterstand. Stan Jacobs probeerde de bal nog weg te werken, maar schoot ongelukkig in eigen doel. Daarna kwam Oostrum beter in de wedstrijd. Dat resulteerde al snel in de gelijkmaker van Marwin Hermans. Vlak voor rust schoot Hans Custers namens Oostrum een bal op de paal. De tweede helft begon het team van Spruit voortvarend. Nick Vergeldt schoot Oostrum met een knap doelpunt op voorsprong. De feestvreugde werd nog groter toen Bas Mertens zorgde voor 1-3. Stormvogels kwam nog wel terug tot 2-3, maar Oostrum kon de gelijkmaker met wat kunst- en vliegwerk voorkomen. Zondag wacht het duel met GFC'33.