Flinke tik voor BVV

BVV'27-Meterik 1-5 (1-2). Doelpunt BVV: Willem Karman.

Blitterswijck | BVV'27 was zondag in Blitterswijck een maatje te klein voor Meterik: 1-5. Door de nederlaag zakt BVV'27 naar de twaalfde plek in de vierde klasse G.

Meterik kwam al vroeg in de wedstrijd op voorsprong. Na de 0-1 ging BVV op zoek naar de gelijkmaker. De thuisploeg kreeg ook kansen, maar ook de bezoekers doken verschillende keren gevaarlijk op voor het doel van BVV. Via een strafschop kwamen de bezoekers op 0-2. Willem Karman schoot BVV na 35 minuten voetballen terug in de wedstrijd: 1-2. In de tweede helft ging er veel fout bij de thuisploeg. "Met veel strijd probeerden we de gelijkmaker te forceren, maar de bezoekers kwamen op 1-3", vertelde trainer Alex Londar. Meterik liep in het restant van de wedstrijd uit naar 1-5. Jari Wijnhoven kreeg ook nog zijn tweede gele kaart.