Merselo haalt opnieuw uit

Merselo-Menos 5-0 (1-0). Doelpunten Merselo: Tim Philipsen (2x), Daan Hendriks (3x).

Merselo | Merselo blijft de trotse koploper van de vijfde klasse F. Zondagmiddag werd Menos aan de zegekar gebonden door het team van trainer Stef van Asten. Het werd uiteindelijk 5-0 in het voordeel van Merselo.

Voor aanvang van de wedstrijd werd één minuut stilte in acht genomen ter nagedachtenis aan clubman Joost van Soest. Het duel kwam na de indrukwekkende stilte moeizaam op gang. Merselo was onrustig voor het duel en kansen werden verprutst. Een paar minuten voor rust was het echter toch raak voor de thuisploeg. Pim Vermunt speelde Tim Philipsen aan en hij schoot fraai raak. Na rust probeerde Merselo het duel zo snel mogelijk te beslissen. De tweede helft was zeven minuten oud toen de score werd verdubbeld. Philipsen schoot de 2-0 tegen de touwen met een mooi afstandsschot.

De 3-0 viel uit een aanval over veel schijven. Jordy Wismans schoot de bal hard op de vuisten van de doelman, maar Daan Hendriks reageerde attent en werkte de rebound tegen de touwen. Een kwartier voor tijd werd het 4-0. Philipsen vond Hendriks en die schoot van dichtbij raak. Het slotakkoord was voor Hendriks. De aanvaller kopte hard raak uit een hoekschop van Wismans. Merselo speelt zondag tegen Sambeek. Dan kan de eerste periodetitel worden veiliggesteld.