Nieuwe klap voor SSS'18

Deurne-SSS'18 3-0 (1-0).

Deurne | Het seizoen van SSS'18 voorloopt tot nu toe dramatisch. De equipe uit Overloon pakte slechts één punt in zeven wedstrijden en afgelopen zondag was Deurne met 3-0 te sterk. SSS sloot de zevende speelronde af als hekkensluiter van de eerste klasse D.

Na een par minuten voetballen kreeg de thuisploeg een opgelegde kans. Een aanval belandde in het Overloonse doelgebied en met veel kunst- en vliegwerk verdween de bal net naast het doel. Toch lieten de bezoekers niet over zich heenlopen. De wedstrijd was lange tijd in evenwicht. SSS kreeg mogelijkheden via Bas Joosten en Cas Rutten. De thuisploeg kwam echter op 1-0 dankzij een treffer van Thijs Matheij.

SSS ging daarna op zoek naar de gelijkmaker, maar het geluk ontbrak bij het elftal van Ruud Vermeer. Kansen kregen de bezoekers wel, maar gescoord werd er niet. Na rust kreeg Joosten dé kans op de gelijkmaker. De aanvaller kwam alleen voor de keeper, maar zijn inzet ging net naast het doel. Niet veel later kreeg Koen Voesten een goede mogelijkheid, maar hij kopte naast. Ondanks het overwicht, viel de treffer aan de andere kant. Opnieuw was Matheij trefzeker namens Deurne: 2-0. Ook na de nieuwe tegenslag gaf SSS zich niet gewonnen. Joosen kreeg de uitgelezen mogelijkheid om de aansluitingstreffer op het scorebord te zetten, maar hij miste opnieuw. Later had ook Stan Venhuizen zijn vizier niet op scherp staan.

Deurne gaf daarna het goede voorbeeld. Parfait Luwana verscheen vrij voor de keeper en schoof koeltjes binnen. SSS"18 neemt het zondagmiddag in Weert op tegen Wilhelmina'08.