Afbeelding
Foto: Persfoto

Bas Tonnaer clubkampioen

Ysselsteyn | Handboogschutterij Ons Genoegen Ysselsteyn heeft het jaarlijkse koningschieten gehouden.

Bas Tonnaer wist de titel te winnen. Hij kwam als nummer een uit de open ronde van 2x 25 pijlen met een score van 483 punten. In de finalerondes wist hij Dylan Koonings, de nummer twee van de open ronde, uit te schakelen en plaatste zich daardoor dus voor de finale.

Antoinette Heijkers schakelde in de halve finale Pieter Tonnaer uit, waarna ze het opnam tegen Tonnaer. Tonnaer won de finaleronde met 97 tegen 89 en met die score wist hij de titel binnen te slepen.

Bij de aspiranten werd gestreden om de Peter van Hoof-beker, die na 25 pijlen gewonnen werd door Kris van den Munckhof met een score van 212 punten. Bij de junioren wist Jessie van den Munckhof de Interpolis Cup te winnen met een score van 450 punten. Na afloop van het koningschieten was er nog een receptie.

Liane Kessels-van Hoof stopt bij het bestuur en werd in het zonnetje gezet als dank voor haar inzet. Ook werd ze benoemd tot lid van verdiensten. Verder werden de Nederlands kampioenen Cor Jansen, Michel Camps, Dylan Koonings en Gerard Koonings gehuldigd en was er voor de rayonkampioenen een kleinigheidje.

Foto: Bas Tonnaer en Antoinette Heijkers, de twee finalisten.