Swingen en zingen tijdens Reliving the Past Party, zaterdagavond in een uitverkochte Zaal Zeven in Venray.
Swingen en zingen tijdens Reliving the Past Party, zaterdagavond in een uitverkochte Zaal Zeven in Venray. Foto: Joost Duppen

Terug naar de jaren 80 en 90

Venray | Zaal Zeven van Hotel Asteria in Venray was zaterdagavond voor de eerste keer het decor van 80's & 90's Reliving the Past. Het evenement met muziek uit de jaren 80 en 90 trok zo'n vijfhonderd bezoekers.

"De sfeer in zaal Zeven in Venray was zaterdagavond vanaf minuut één helemaal top. Vanaf het begin stond de gekleurde dansvloer vol met mensen die aan het genieten waren. Dit feest, vergeleken met eerdere edities in andere plaatsen, komt zeker in de top drie terecht", zegt Ted Coppens namens de organisatie van Reliving the Past Party's. Donderdag (vandaag) wordt het feest volgens Coppens geëvalueerd. "Maar ik kan verklappen dat we zeker gaan terugkomen. Of dat volgend jaar of over twee jaar gaat worden, weten we daarna."

Na succesvolle edities in Brabant herbeleefde ook Venray in een stampvolle zaal het muziekverleden. Met een dj bij wie favoriete nummers konden worden aangevraagd, een grote, verlichte dansvloer en clips uit beide decennia op grote schermen. "We hadden heel veel zin in deze feestavond. Het is net als vroeger een avondje dansen", vertelt Monique Nabuurs, een van de bezoekers, enthousiast. "Elke keer als wij gaan stappen komt er wel een dansje aan te pas. Wat dat betreft zitten we vanavond wel goed", vult haar vriendin Saskia Weijmans aan. De meeste muziek past helemaal bij de vriendinnen. "Bij sommige nummers gaan we helemaal uit ons dak. De dansjes van vroeger kennen we nog steeds uit ons hoofd. Het is een geweldig avond."