Afbeelding
Foto: MARCEL AERTS

Deskundig, betrouwbaar, persoonlijk

Encko Financieel Advies in Venray

Venray | "Encko Financieel Advies staat voor een deskundig en betrouwbaar advies. Daarnaast vind ik het persoonlijke contact met de klant belangrijk. Dat is ook een van de hoofdredenen voor het feit dat ik met een eigen zaak ben begonnen. Onderling vertrouwen is voor mij dé basis voor elke goede klantrelatie."

Rob van Enckevort (59) begon eind 2018 als zelfstandige. Hij heeft een schat aan ervaring in de financiële dienstverlening. "Ik heb 32 jaar bij een groot advies- en accountantskantoor in (Noord-)Limburg gewerkt. Daardoor kan ik klanten uit verschillende sectoren, zowel particulieren, mkb-bedrijven als agrariërs, op diverse gebieden mijn diensten aanbieden."

Hij begon zijn loopbaan in de financiële wereld als assistent-accountant, groeide door naar accountmanager en volgde daarna, in 1994, een fiscale opleiding tot Register Belastingadviseur (RB). "Vervolgens heb ik mij gespecialiseerd op het gebied van financiële planning. Sinds 2002 ben ik tevens lid van de Federatie Financiële Planners, de FFP. De laatste jaren heb ik me toegelegd op Estate Planning, advisering die zich richt op de juridische en fiscale begeleiding van de overgang en instandhouding van familievermogens. Sinds 2014 ben ik ook lid van het Register van Estate Planners (REP)."

Eind 2018 besloot Van Enckevort de stap te zetten naar het zelfstandig ondernemerschap onder de naam Encko Financieel Advies. "De tijd was er rijp voor. Voor mij als Financieel en Estate Planner staat de dienstverlening naar mijn klanten voorop. Ik heb voor dit vakgebied gekozen omdat het in allerlei opzichten boeiend is en je veel kunt betekenen voor de klant."

Hij weet het uit ervaring: je hebt niet alleen te maken met het advies zelf, maar ook met emoties van klanten. "Wat speelt er allemaal? Ik zie het als een uitdaging om daar in een gesprek achter te komen en te achterhalen hoe ik ze financiële rust kan brengen. Vaak hebben mensen, jong en oud, particulier of ondernemer, gewoon behoefte aan inzicht: hoe sta ik er financieel voor? Dat breng ik graag voor ze in beeld."

Rob van Enckevort biedt verschillende diensten aan voor zowel de zakelijke als particuliere markt. "Klanten kunnen bij mij terecht voor een financieel plan, maar bijvoorbeeld ook voor financieel advies over hun echtscheiding, (levens)testament, nalatenschap, bedrijfsovername, belasting, hypotheek en/of vermogensopbouw. Maar ik verzorg tevens hun administratie en/of de aangiftes voor de belasting. Alle klanten kunnen rekenen op een deskundig en betrouwbaar advies op maat. En… het eerste kennismakingsgesprek is natuurlijk gratis."

Voor meer informatie: Encko Financieel Advies, Zevenblad 32, 5803 LZ, Venray, telefoon 06-10025853, e-mail info@enckofinancieeladvies.nl, website www.enckofinancieeladvies.nl.

Foto: Fotohuis Venray.