Activiteiten Doen!


Venray | Activiteitencentrum Venray start met een gespreksgroep Spiritualiteit en lichaam.

Op vrijdag 15 november om 13.30 uur wordt aan de Prins Bernhardstraat 12a in Venray hierover een informatiebijeenkomst gehouden. Mathieu Vranken, gespreksleider en deskundige, geeft tijdens deze bijeenkomst een korte inkijk in de wereld van de spiritualiteit. Na afloop van de bijeenkomst kunnen belangstellenden zich ter plaatse aanmelden voor de gespreksgroep. De bijeenkomsten gaan, bij voldoende belangstelling, eind november of begin december van start op de vrijdagmiddag van 13.30 tot 15.30 uur. Aanmelden voor de informatiebijeenkomst kan via het contactformulier op de website doenvenray.nl.

Is de kennis van het Spaans wat weggezakt? Op maandag 18 november start Doen! met een opfriscursus Spaans. De cursus wordt gegeven door docent Spaans Angelique Voermans en omvat zes bijeenkomsten op de maandag van 10.30 tot 12.00 uur. Voor deelname aan deze cursus is basiskennis van het Spaans vereist. Aanmelden kan via het contactformulier op de website: doenvenray.nl. Tevens zoekt Doen! gastvrouwen en -heren die het leuk vinden om voor de deelnemers kantinewerkzaamheden en in overleg mogelijk aanverwante werkzaamheden uit te voeren. Behalve de werkzaamheden, maakt de sociale omgang een belangrijk onderdeel uit van deze functie. Leeftijd is voor deze functie niet het belangrijkste criterium. Vriendelijkheid speelt wel een belangrijke rol.

Aanmelden graag via het contactformulier op de website: doenvenray.nl. Geïnteresseerden worden uitgenodigd voor een informatiebijeenkomst.