Merselo verslaat koploper DOT

Merselo-DOT 6-5 (4-3). Doelpunten Oranje Wit: Anne Gielens (2x), Aniek Martens, Lisa Verhoeven, Angela Litjens en Fleur Claessens.

Merselo | In de eerste klasse C sloten de korfbalsters van Merselo het eerste deel van de veldcompetitie af met een knappe thuiszege tegen koploper DOT: 6-5. Eerder dit seizoen verloor Merselo uit nog met 10-5 van de korfbalsters uit Vlierden. De thuisploeg opende de score maar zag DOT al snel de voorsprong ombuigen in een 1-3 achterstand. In de slotfase voor rust herstelde Merselo zich en ging met een voordelige marge van een doelpuntje rusten: 4-3. In de tweede helft werd door beide partijen weinig gescoord en wist Merselo in een spannende slotfase de punten in eigen huis te houden.

Merselo staat nu vierde op de ranglijst, DOT zakte door de nederlaag een plekje en staat nu tweede in de eerste klasse C.