Sporting onderuit tegen koploper

Sporting ST-Lottum 1-3 (0-1). Doelpunt Sporting: Micha Cox.

Swolgen | Sporting ST hield zondag tegen Lottum, koploper van de vijfde klasse D, lang stand, maar de ploeg moest in Swolgen uiteindelijk toch het hoofd buigen: 1-3.

Sporting begon goed aan het duel tegen de koploper. De ruimtes werden klein gehouden en de eerste grote kans was voor de thuisploeg. Sven Beurskens kon vrij uithalen, maar zijn inzet ging recht op de doelman af. Sporting-doelman Jules Perry bracht niet veel later redden op een inzet van dichtbij. Vlak voor rust kwam Lottum op voorsprong via een corner. Na rust begon Sporting opnieuw goed. Micha Cox scoorde op aangeven door Jimmie Janssen. Na ruim één uur kwamen de bezoekers op 1-2. Het duel werd tien minuten voor tijd definitief in het slot gegooid. Johan Vullings besliste het duel en schoot raak na een slalom.

Volgende week wacht voor Sporting ST de uitwedstrijd tegen VOS.