Merselo houdt goede vorm vast

VCA-Merselo 2-4 (1-0). Doelpunten Merselo: Daan Hendriks (3x) en Camiel Kroonen.

Sint Agatha | Merselo is de laatste weken uitstekend in vorm en dat bleek ook zondagmiddag op bezoek bij VCA in Sint Agatha. Het team van trainer Stef van Asten boog een 2-0 achterstand om in een 2-4 overwinning. Merselo blijft door de overwinning de koploper van de vijfde klasse F.

Merselo had vooral in de eerste helft moeite met de thuisploeg. VCA werkte hard en maakte het Merselo ontzettend moeilijk. De thuisploeg kwam op voorsprong via een strafschop. Camiel Kroonen kreeg de bal op ongelukkige wijze tegen zijn hand en veroorzaakte zo de penalty. Het buitenkansje werd benut. Na een klein uur voetballen werd het zelfs 2-0 voor VCA.

Daarna was het de beurt aan de bezoekers. Invaller Daan Hendriks was met een afstandsschot verantwoordelijk voor 2-1. Daarna ging het hard en kreeg Merselo in korte tijd twee strafschoppen mee. Hendriks wist beide buitenkansjes uit te pakken.

De thuisploeg ging daarna op zoek naar de gelijkmaker, maar uiteindelijk werd het in de slotminuut nog 2-4 voor de bezoekers uit Merselo. Camiel Kroonen kreeg de bal voor zijn voeten en twijfelde geen seconde. Hij schoot de bal tegen de touwen.

Merselo neemt het zondag op eigen veld op tegen Menos uit Landhorst.