Flinke afstraffing voor SV Venray

Vitesse'08-SV Venray 9-2 (6-0). Doelpunten SV Venray: Brigit Arts en Sanne van Leerdam.

Gennep | De voetbalsters van SV Venray beleefden zondag een dag om snel te vergeten. De ploeg werd met 9-2 hard over de knie gelegd door Vitesse'08. Venray blijft door de zeperd in de middenmoot van de vierde klasse.

De bezoekers misten in Gennep felheid, duidelijke communicatie en ook de werklust ontbrak. Vanaf de eerste minuut voerde Vitesse'08 de boventoon en de goals vlogen de bezoekers op de oren. Venray ging met een 6-0 achterstand de rust in. Na rust deed Brigit Arts wat terug met een mooie vrije trap: 6-1. Sanne van Leerdam was verantwoordelijk voor de tweede Venrayse treffer. Venray kwam in de tweede helft wat beter voor de dag, maar kwam niet in de buurt van Vitesse.