Afbeelding
Foto: Elzendaalcollege

Meeloopdagen Elzendaalcollege

Boxmeer- Gennep | Om leerlingen van groep 8 te helpen bij het maken van de juiste studiekeuze na het basisonderwijs, nodigt het Elzendaalcollege hen in november uit om een dagdeel mee te lopen op school.

De meeloopochtenden van het Elzendaalcollege in Gennep staan gepland op dinsdag 19 en woensdag 20 november van 9.00 tot 11.30 uur. Op deze dag krijgen leerlingen de kans om de school te verkennen, docenten en leerlingen te ontmoeten en vragen te stellen.

De groep 8'ers krijgen een verkort lesprogramma aangeboden waarbij zij naast de traditionele vakken ook een aantal extra lessen volgen zoals Anglia, extra Engelstalig onderwijs op onze school. Daarnaast maken ze kennis met Passies & Dromen. Voor dit onderwijsprogramma wordt wekelijks ruimte in het lesrooster gemaakt en volgt elke eerste- en tweedejaars leerling zijn passie of droom, zoals dansen, duiken, graffiti spuiten, sporten of zingen.

Op woensdag 27 november is groep 8 welkom op het Elzendaalcollege in Boxmeer. Leerlingen kunnen kiezen voor een ochtend- of middagprogramma. Ook in Boxmeer bestaat het programma uit een aantal traditionele lessen, maar ook Anglia, Design & Innovation, muziek en/of tekenen komen aan bod.

Een aantal basisscholen schrijft zich als groep (alle leerlingen van groep 8 of combinatieklas 7/8) in voor de meeloopdag. In dat geval hoeft een leerling zelf niets te doen. Individueel inschrijven kan via: www.elzendaalcollege.nl/meeloopdagboxmeer of www.elzendaalcollege.nl/meeloopdaggennep.

Naast de meeloopdag houdt de school nog een informatieavond voor ouders van groep 7 en 8, een open huis voor leerlingen en ouders en een aantal proeflessen voor groep 8-leerlingen.

Kijk voor deze data en meer informatie op de website www.elzendaalcollege.nl.

Foto: Elzendaalcollege.