Afbeelding
Foto: Persfoto

Goedzakactie voor speelgoedbank

Venray | Albert Heijn Venray houdt van 11 november tot en met 24 november een inzamelactie voor speelgoed, de Goedzakactie.

Iedereen die thuis nog mooi speelgoed heeft staan dat een tweede leven verdient, kan in het Venrayse filiaal van AH een speelgoedzak ophalen en deze gevuld daar weer inleveren.

Het speelgoed wordt gedoneerd aan Speelgoedbank Venray.

Speelgoedbank Venray zet zich in voor de kinderen van gezinnen die even geen mogelijkheden hebben om goed speelgoed te kopen.

"De speelgoedbank is een groot succes. Sinds onze start op 1 februari 2016 komen er jaarlijks meer dan 300 kinderen naar ons toe", zegt Joke Halmans, voorzitter van de speelgoedbank. "We hebben ook een speciale sinterklaasactie voor de kinderen. Daarom zijn we erg ingenomen met dit initiatief van Albert Heijn en we hopen dat we op deze manier, net als vorig jaar, weer veel speelgoed kunnen inzamelen."

Met uitzondering zijn dvd's. "Daarvan hebben we al een grote voorraad waarmee we nog ruim voldoende vooruit kunnen", zegt Halmans.

Nicole Thomassen, filiaalmanager van Albert Heijn: "We hopen dat er weer veel mooi speelgoed wordt gebracht zodat de kinderen die de speelgoedbank bezoeken weer blij kunnen worden gemaakt!"