Oostrum maatje te groot voor BVV'27

BVV'27-SV Oostrum 0-4 (0-3). Doelpunten Oostrum: Marwin Hermans (3x) en Joost Rongen.

Blitterswijck | SV Oostrum kende zondagmiddag weinig moeite met BVV'27. De bezoekers waren in Blitterswijck met 0-4 te sterk. Oostrum-aanvoerder Marwin Hermans was de grote man met drie doelpunten.

De bezoekers begonnen sterk aan het duel en kwamen al na twee minuten voetballen op voorsprong. Een voorzet werd slecht weggewerkt door BVV en Hermans profiteerde: 0-1. De thuisploeg had geen antwoord op de openingstreffer en BVV liep achter de feiten aan. De ploeg kwam overal een stap te laat en Oostrum domineerde het duel. Hermans verdubbelde dan ook de voorsprong. Hij kopte de 0-2 tegen de touwen uit een afgeslagen voorzet. Joost Rongen besliste het duel nog voor rust. Hij onderschepte de bal na geblunder in de defensie van BVV en tekende aan voor 0-3.

In de tweede helft kwam BVV wat beter voor de dag. Beide ploegen kregen kansen en namens de thuisploeg raakte Jimmy Lucassen de lat. Aan de andere kant was het niet veel later wel raak. Een vrije trap belandde voor de voeten van Hermans en hij pakte het buitenkansje uit: 0-4. In het restant van de wedstrijd werd er niet meer gescoord.

BVV'27 speelt zondag uit tegen rivaal en nummer twee SV United en Oostrum neemt het thuis op tegen nummer drie Hegelsom.