Benauwde zege voor Holthees

Holthees-Sambeek 1-0 (0-0). Doelpunt Holthees: Roy Janssen.

Holthees | Holthees was zondagmiddag met 1-0 te sterk voor Sambeek. Door de zege handhaaft Holthees zich in de subtop van de vijfde klasse F. De ploeg staat vijfde met negen punten uit vijf wedstrijden.

Het eerste gevaar van de thuisploeg kwam van Daan Coppus, maar zijn inzet werd gekeerd door de doelman van Sambeek. Na twintig minuten voetballen had Wilco Stiphout de 1-0 op zijn schoen, maar zijn schot miste de juiste richting. Daarna bleef Holthees aanzetten en kreeg Kay Wijenberg een goede kans op aangeven van Robin Arts, maar Wijenberg miste de controle. Tien minuten voor rust was het opnieuw Wijenberg die gevaarlijk werd, maar zijn inzet werd gekeerd door de doelman.

Na rust kwam Sambeek beter uit de kleedkamer. De bezoekers kregen ook enkele kansen. Holthees kwam later beter in de wedstrijd, maar het vizier van Sander Arts stond niet op scherp. En een inzet van Roy Janssen werd ternauwernood uit de korte hoek getikt door de doelman. Niet veel later was het wel raak voor Janssen. Uit een hoekschop van Sander Arts kopte hij raak. In de laatste tien minuten kwam de zege niet meer in gevaar. Zondag speelt Holthees in Stevensbeek tegen SVS.