SVOC in hoek waar de klappen vallen

Resia-SVOC'01 6-0 (4-0).

Wellerlooi | Het zijn zware tijden voor trainer Jeroen Denissen en zijn ploeg SVOC'01. De equipe uit Oirlo en Castenray werd zondagmiddag in Wellerlooi hard over de knie gelegd door Resia: 6-0. De zeperd betekende voor SVOC de derde nederlaag op rij in de vijfde klasse F. In die drie duels kreeg SVOC vijftien tegentreffers.

De verdediging van SVOC heeft het dit seizoen sowieso zwaar. De hekkensluiter kreeg namelijk al 22 tegentreffers in vijf wedstrijden. Desondanks begonnen de bezoekers goed aan het duel met Resia. De eerste 25 minuten was het duel in evenwicht, maar na de eerste tegentreffer stortte SVOC als een kaartenhuis in elkaar en de tegenstander werd geen strobreed meer in de weg gelegd. Zo kon Resia in twintig minuten voetballen vier keer tot scoren komen.

SVOC heeft momenteel te kampen met veel geblesseerde spelers en het gemis aan vertrouwen breekt de ploeg op. Na rust kreeg SVOC nog twee treffers om de oren. "Hopelijk doorbreken we deze neerwaartse spiraal. Anders wordt het een hele zware competitie. Ons aantal tegentreffers is ongekend hoog", baalde trainer Denissen. SVOC speelt zondagmiddag op eigen veld tegen buurman Leunen.